Ik wil niet dat mijn persoonlijke informatie wordt verkocht of gedeeld

Zoals beschreven in ons Privacybeleid verzamelen we persoonlijke informatie uit uw interacties met ons en onze website, inclusief via cookies en vergelijkbare technologieën. We kunnen deze persoonlijke informatie ook delen met derden, waaronder advertentiepartners. We doen dit om u advertenties op andere websites te tonen die meer relevant zijn voor uw interesses en om andere redenen die in ons privacybeleid worden uiteengezet.

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte advertenties op basis van uw interactie op verschillende websites kan worden beschouwd als "verkoop", "delen" of "gerichte reclame" onder bepaalde privacywetten van Amerikaanse staten. Afhankelijk van waar u woont, heeft u mogelijk het recht om u af te melden voor deze activiteiten. Als u dit recht op afmelding wilt uitoefenen, volg dan de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt met het Global Privacy Control-opt-out voorkeursignaal ingeschakeld, zullen we, afhankelijk van waar u zich bevindt, dit behandelen als een verzoek om af te zien van activiteiten die als een "verkoop" of "delen" van persoonlijke informatie kunnen worden beschouwd of andere gebruiken die als gerichte reclame kunnen worden beschouwd voor het apparaat en de browser die u hebt gebruikt om onze website te bezoeken.