Onze eventkalender
Doorheen het jaar organiseren wij verschillende degustatie en belvingsevents. Tijdens deze momenten zetten we steeds verschillende facetten rond wijn in de kijker, van wijndiners tot food & wine experiences, degustaties, wijnmakers op bezoek etc.
Zie hieronder een kalender voor de komende maanden, zo kan je op tijd alles vast zetten in je agenda.
Voor bepaalde events zijn inschrijvingen vereist, wees er op tijd bij met je inschrijving als je deel wilt nemen.
Tot snel!
Benoît & Dries
Overzichtskalender
8 & 9 november 2025 - GROTE najaarsdegustatie I gratis degustatie mits reservatie
20 november 2025 - Wine & dine @ Bassud I €130,- all-in
28 november 2025 - Perfect Parings: kaas en wijn I €65,- all-in VOLZET
11 december 2025 - Wine & Dine met Gusbourne bij restaurant NAST I exclusief 5-gangen menu all-in €225,-
12 december 2025 - English Wine & Food Experience I ontdek alles van het prestigieuze wijndomein Gusbourne uit Zuid-Oost Engeland
13 & 14 december 2025 - Christmas Tasting

donderdag 2 oktober 2025 I DINER - VOLZET
Wine & Dine @ refter
Geniet van een verfijnde keuken in de Refter te Brugge, van de hand van Geert & Louis Van Hecke in samenhang met een schitterende wijnselectie van Santé Wines.
Prijs: €130,- all-in
zaterdag 8 & zondag 9 november 2025
grote najaarsdegustatie
Het najaar, de winter en feestperiode kan natuurlijk niet starten zonder onze gekende najaarsdegustatie. Net zoals andere jaren organiseren we opnieuw de degustatie begin november, in dezelfde gekende formule.
Om elke wijnliefhebber te laten proeven in alle rust en comfort, beperken we de toegang tot een maximum en is inschrijven noodzakelijk.
Prijs: gratis toegang mits inschrijving
20 november 2025 I diner
Wine & dine @ restaurant Bassud
Geniet van de gastronomische beleving van Bassud in Torhout, in samenhang met een schitterende wijnselectie van Santé Wines.
Reserveren kan enkel via het restaurant.
Prijs: €130,- all-in
vrijdag 28 november 2025 I VOLZET
perfect pairings: kaas & wijn
Beleef een avond vol culinaire verwennerij met onze kaas- en wijnervaring. We serveren een selectie van vijf verfijnde kazen, elk perfect gecombineerd met een zorgvuldig gekozen wijn. Bij elke pairing krijg je een toelichting over de smaken en harmonie die zij samen creëren.
Na de begeleide proeverij kun je naar hartenlust verder genieten van de kazen en wijnen. Met royale porties is deze avond meer dan een degustatie – het is een complete maaltijd en een ervaring die je smaakpapillen zal verrijken. Alles is inbegrepen, dus jij hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten!
Prijs: €65,- all-in
Locatie: aan onze degustatietafel in onze wijnwinkel te Brugge
Aanvang: 19u30
na registratie met de knop hieronder, ontvang je een factuur ter definitieve bevestiging.
donderdag 11 december 2025
Wine & Dine @ Nast met gusbourne
Kom alles te weten over het exclusieve, Engelse wijndomein Gusbourne met hun ambitieus project in Sussex en Kent. Dineer in de setting van Dean zijn chicorei-ast in Izegem en proef er een aantal exclusieve cuvées van Gusbourne.
Line-up wijnen:
- Brut Reserve 2021
- Blanc de Blancs 2019
- Rosé / Blanc de Noirs
- Guinevere chardonnay
- Single Vineyard Commanders
- Oak Reserve (newly launched cuvée)
Prijs: €225,- all-in
Locatie: Restaurant Nast - Izegem
Aanvang: 19u
inschrijven en reserveren enkel via Restaurant Nast
vrijdag 12 december 2025
Winemakers dinner met gusbourne
Kom alles te weten over het exclusieve, Engelse wijndomein Gusbourne met hun ambitieus project in Sussex en Kent. Dinneer samen met Duncan van het wijndomein en stel hem alle vragen over Engels wijn die je wenst te weten.
Line-up wijnen:
- Brut Reserve 2021
- Blanc de Blancs 2019
- Rosé / Blanc de Noirs
- Guinevere chardonnay
- Single Vineyard Commanders
- Oak Reserve (newly launched cuvée)
Prijs: €160,- all-in
Locatie: aan onze degustatietafel in onze wijnwinkel te Brugge
Aanvang: 19u30
Chef: Geert Vanacker
na registratie met de knop hieronder, ontvang je een factuur ter definitieve bevestiging.
13 & 14 december 2025
Christmas Tasting
Proef onze selectie feest- en winterwijnen, in de aanwezigheid van Gusbourne uit Engeland. Vrije ingang, zonder reservatie.
10u-12u
13u30-17u
