Welkom bij Santé

Met de meeste hoogachting schrijven wij dit eerste blogbericht met groot nieuws. Als je al zover bent om op onze website te komen, dan weet je al veel.
Vanaf 1 maart 2021 bundelen wij, Benoît Couderé en Dries Corneillie onze kennis, ervaring en ondernemerszin. Samen starten wij een innovatieve en dynamische wijnhandel onder de naam ‘Santé Wines’. Onder dezelfde waarden zoals vele van onze vroegere klanten van ons gewoon zijn vanuit onze wijnhandel in bijberoep. Door onze krachten te bundelen, willen wij werken aan een breder gamma, met meer wijnen van eigen import én een nog betere service.
Wij bieden een unieke collectie van authentieke wijnen aan die typeren voor streek en druif en die gemaakt zijn vanuit het hart. Santé staat voor gezonde, duurzame en vooral evenwichtige wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Het is uiteraard bedoeling om jaarlijkse evenementen te organiseren, zodat je onze verschillende wijnen kan komen proeven en bestellen. Daarnaast hebben wij stevig geïnvesteerd in een online shop. Via onze website krijg je een up-to-date weergave van de wijnen in voorraad met uitgebreide uitleg over het domein en stijl van de wijn. Alle wijnen kunnen online worden gekocht en worden gratis verstuurd vanaf 12 flessen en/of 100 euro.
Wij danken je alvast bij voorbaat en hopen jou snel te mogen zien op onze website én hopelijk snel in levende lijve!
Warme groet
Dries Corneillie & Benoît Couderé