vr & zat 22/23 november 2024
food & wine experience met Pieter Lonneville
Tijdens deze ervaringsavond halen we alles uit de kast om een topavond tussen wijn en gerecht te bekomen. Naast het eten en drinken gaat het vooral om de combinatie van de twee. Je mag je verwachten aan heerlijke gerechten van topchef Pieter Lonneville van Atelier Tête Pressée, die live voor je worden klaargemaakt. Daarbij serveren we de best mogelijke passende wijnen uit ons assortiment, soms klassiek, soms allesbehalve... Tijdens dit menu worden exclusievere en grotere wijnen geserveerd, waardoor deze editie iets prijziger is...
195,- EUR per persoon
all-in van aperitief tem koffie
- 5-gangen van de hand van topchef Pieter Lonneville
- passende wijnen per gerecht
- Reservatie en betaling op voorhand is vereist
- aan onze belevingstafel in de wijnwinkel met live-cooking
- na inschrijving ontvang je een voorschotfactuur ter bevestiging
vrijdag 13 december 2024 (volzet)
food & Champagne experience met Geert Van Acker
Tijdens deze ervaringsavond halen we alles uit de kast om een topavond tussen verschillende Champagne en gerechten te bekomen. Naast het eten en drinken gaat het vooral om de combinatie van de twee. Je mag je verwachten aan heerlijke gerechten van Geert Van Acker die live voor je worden klaargemaakt. Daarbij serveren we de best mogelijke passende Champagne van Laurent Lequart, soms klassiek, soms contrasterend...
160,- EUR per persoon
all-in van aperitief tem koffie
- 5-gangen van onze vertrouwde chef Geert Van Acker
- passende Champagnewijnen
- Reservatie en betaling op voorhand is vereist
- aan onze belevingstafel in de wijnwinkel met live-cooking
- na inschrijving ontvang je een voorschotfactuur ter bevestiging
zaterdag 14 december 2024
mini Christmas tasting
Een kleine en gemoedelijke degustatie om de perfecte wijnen voor de feesttafel en wintermomenten te vinden.
- Inschrijven is niet noodzakelijk
- vanaf 10u30, laatste aankomst om 17u00
zaterdag 14 december I 10u30
Champagne van pinot meunier uit de Marne-Vallei
Gedurende deze masterclass leer je Laurent Lequart & Kevin Sibille kennen, onze Champagneproducent in Passy-Griginy. Laurent ademt pinot meunier en is één van dé toppers als het over monocépage meunier gaat. Deze masterclass met degustatie duurt ongeveer 1 uur en is volledig gratis.