Our event calendar
We organize various tastings and funeral events throughout the year. During these moments we always put different facets of wine in the spotlight, from wine dinners to food & wine experiences, tastings, visiting winemakers, etc.
See below a calendar for the coming months, so you can put everything in your agenda in time.
Registrations are required for certain events, so be sure to register on time if you want to participate.
See you soon!
Benoit & Dries
ZATERDAG 27 APRIL 2024 I 10u30
wijnen van de Etna met Giulia Monteleone
Gedurende deze masterclass leer je Giulia Monteleone kennen, onze nieuwe aanwinst die bijzondere wijnen produceert op de Etna in Sicilië. Deze masterclass met degustatie duurt ongeveer 1 uur en is volledig gratis. De zitplaatsen voor deze masterclass zijn volzet, je kan wel nog rechtstaand aansluiten.
Saturday April 27
mini spring tasting
In contrast to the large autumn tasting, the mini spring tasting is a smaller and more enjoyable tasting of a selection of spring and summer wines. You can taste our novelties and classics for the coming season.
- Registration is not necessary
- from 10:30 am, last arrival at 5:00 pm
dinsdag 30 april 2024 I volzet
food & wine experience I ASPERGES
Op dinsdag 30 april organiseren we opnieuw een 'wijn & gerecht-beleving', tijdens deze avond halen Benoît en Dries alles uit de kast om een topavond tussen wijn en gerecht te bekomen. Naast het eten en drinken gaat het vooral om de combinatie van de twee. Je mag je verwachten aan heerlijke gerechten van onze gastchef Geert Vanacker en fijne wijnen uit ons assortiment.
- Reservatie en betaling op voorhand is vereist
- maximum 20 personen
- aan onze tastingtafel in de winkel
- Prijs: 135,- per persoon all-in
- Menu wordt binnenkort bekendgemaakt
- na inschrijving ontvang je een voorschotfactuur ter bevestiging
Tuesday April 30, 2024
food & wine experience I ASPARAGUS
On Tuesday, April 30, we will again organize a 'wine & dish experience'. During this evening, Benoît and Dries will pull out all the stops to ensure a top evening of wine and dish. In addition to food and drink, it is mainly about the combination of the two. You can expect delicious dishes from our guest chef Geert Vanacker and fine wines from our range.
- Reservation and payment in advance is required
- maximum 20 people
- at our tasting table in the store
- Price: 135,- per person all-in
- Menu will be announced soon
- After registration you will receive an advance invoice for confirmation
Friday March 8, 2024 I FULL
food & wine experience
On Friday, March 8, we will again organize a 'wine & dish experience'. During this evening, Benoît and Dries will pull out all the stops to ensure a top evening of wine and dish. In addition to food and drink, it is mainly about the combination of the two. You can expect delicious dishes from our guest chef Geert Vanacker and fine wines from our range.
- Reservation and payment in advance is required
- at our tasting table in the store
- Price: 135,- per person all-in
- Menu will be announced soon
- After registration you will receive an advance invoice for confirmation
Saturday 9 & Sunday 10 November 2023
great autumn degutation
Of course, the autumn, winter and festive period cannot start without our famous autumn tasting. Just like in other years, we are again organizing the tasting in the first weekend of November, using the same well-known formula. This year we chose to hold the tasting in our brand new store.
Reservations for this tasting are still closed
vrijdag 29 november 2024
food & wine experience met Pieter Lonneville
Tijdens deze ervaringsavond halen we alles uit de kast om een topavond tussen wijn en gerecht te bekomen. Naast het eten en drinken gaat het vooral om de combinatie van de twee. Je mag je verwachten aan heerlijke gerechten van topchef Pieter Lonneville van Atelier Tête Pressée, die live voor je worden klaargemaakt. Daarbij serveren we de best mogelijke passende wijnen uit ons assortiment, soms klassiek, soms allesbehalve... Tijdens dit menu worden exclusievere en grotere wijnen geserveerd, waardoor deze editie iets prijziger is...
-> menu en prijs wordt binnenkort bekendgemaakt, waarbij de reservaties ook worden geopend.
- Reservatie en betaling op voorhand is vereist
- aan onze belevingstafel in de wijnwinkel met live-cooking
- na inschrijving ontvang je een voorschotfactuur ter bevestiging
vrijdag 13 december 2024
food & Champagne experience met Geert Van Acker
Tijdens deze ervaringsavond halen we alles uit de kast om een topavond tussen verschillende Champagne en gerechten te bekomen. Naast het eten en drinken gaat het vooral om de combinatie van de twee. Je mag je verwachten aan heerlijke gerechten van Geert Van Acker die live voor je worden klaargemaakt. Daarbij serveren we de best mogelijke passende Champagne van Laurent Lequart, soms klassiek, soms contrasterend...
-> menu en prijs wordt binnenkort bekendgemaakt, waarbij de reservaties ook worden geopend.
- Reservatie en betaling op voorhand is vereist
- aan onze belevingstafel in de wijnwinkel met live-cooking
- na inschrijving ontvang je een voorschotfactuur ter bevestiging
zaterdag 14 december 2024
mini Christmas tasting
Een kleine en gemoedelijke degustatie om de perfecte wijnen voor de feesttafel en wintermomenten te vinden.
- Inschrijven is niet noodzakelijk
- vanaf 10u30, laatste aankomst om 17u00
zaterdag 14 december I 10u30
Champagne van pinot meunier uit de Marne-Vallei
Gedurende deze masterclass leer je Laurent Lequart & Kevin Sibille kennen, onze Champagneproducent in Passy-Griginy. Laurent ademt pinot meunier en is één van dé toppers als het over monocépage meunier gaat. Deze masterclass met degustatie duurt ongeveer 1 uur en is volledig gratis.